Politie zoekt aanrander in Middelburg!

MIDDELBURG – Politie Zeeland meldt dat dinsdag omstreeks 22.10 uur op de Oude Vlissingseweg in Middelburg een meisje is lastig gevallen door een man met een mediteraans uiterlijk en een opvallend grote neus.

De man was op dat moment gekleed in een rood t-shirt en een witte, korte broek. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 30 en 40 jaar. De politie verzoekt eventuele getuigen van dit voorval zich te melden en te bellen met 0900-8844.

Verder is bekend dat de man dezelfde dag in Middelburg-zuid vermoedelijk meerdere jonge meisjes of vrouwen heeft aangesproken. Personen die dit is overkomen, worden eveneens verzocht contact op te nemen met de politie. De afgelopen tijd komen meer meldingen binnen over aanrandingen van jonge vrouwen. Zij geven telkens hetzelfde signalement door. De politie hoopt aan de hand van oplettende getuigen, de man in de kraag te vatten.

Lees ook:Middelburgse straatroof
Lees ook:Beroving mislukt!
Lees ook:Woningoverval in Terneuzen!
Lees ook:Aanrijding en mishandeling!
Lees ook:Man grijpt vrouw bij borst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>