Man steelt aanhanger!

RILLAND – Op de Westelijke Schelde-Rijnweg in Rilland is maandag rond 23.30 uur een 43-jarige man uit de gemeente Tholen aangehouden vanwege het stelen van een aanhanger.

Agenten zagen de man met hoge snelheid over de Oude Rijksweg bij Rilland rijden in de richting van de Oesterdam. Achter zijn auto had hij een aanhanger zonder verlichting. Na een stopteken werd de bestuurder op een parkeerplaats op de Westelijke Schelde-Rijnweg aangesproken vanwege de verlichting van de aanhanger en de snelheid. Daar bleek ook dat de kabel t.b.v. losbreekreminrichting niet was bevestigd. Nader onderzoek wees uit de de aanhanger even daarvoor gestolen was op de Markt in Kruiningen. De man werd aangehouden en naar Torentijd gebracht. Hij deed afstand van de aanhanger en deze is naar de eigenaar teruggebracht. Er werd proces-verbaal opgemaakt en na het aflggen van een verklaring is de man dinsdagmiddag weer in vrijheid gesteld

Lees ook:Aanhanger vol wiet: 2 arrestaties!
Lees ook:Jongen rijdt op gestolen scooter!
Lees ook:Gewonde bij ongeval op een schip in Rilland
Lees ook:Autodief snel gepakt!
Lees ook:Politie neemt wapens in beslag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Man steelt aanhanger!

  1. reizen

    Waar gaat het heen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>