Mogelijke inbrekers opgepakt in Kapelle!


KAPELLE – Politie Zeeland heeft in de nacht van donderdag op vrijdag om ongeveer 02.45 uur in Kapelle drie mannen opgepakt. De mannen hielden zich verdacht op op een parkeerplaats in Kapelle en hadden geen plausibele verklaring voor hun aanwezigheid daar. Mogelijk zijn het inbrekers.

De auto waarin zij zaten stond geparkeerd op een parkeerplaats aan de Ooststraat. De lichten van de auto waren aan en de ramen waren beslagen. Dat was een reden voor de surveillerende politieagenten om de auto en de mensen die erin zaten te controleren.

In de auto bleken drie mannen uit West-Brabant te zitten (21, 26 en 28 jaar oud). De agenten vroegen hen wat zij in het holst van de nacht uitvoerden op een parkeerplaats in Kapelle en geen van de drie mannen had eigenlijk een goede verklaring voor hun aanwezigheid daar. De identiteit van de mannen werd gecontroleerd en toen bleek dat de drie een waslijst aan antecedenten op het gebied van diefstallen had openstaan.

De politieagenten hebben een onderzoek in de auto gedaan en troffen diverse attributen aan die gebruikt worden om inbraken te plegen. De drie mannen zijn toen aangehouden op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening waar in staat dat het verboden is om inbrekerswerktuigen bij je te hebben in de voor de nachtrust bestemde tijd.

Lees ook:Politie pakt mannen op en start ‘uitpraatprocedure’
Lees ook:3 inbrekers!
Lees ook:Onder invloed!
Lees ook:Mishandeling op parkeerplaats in ‘s-Heer Arendskerke!
Lees ook:Meld verdachte situaties: Het heeft resultaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>