Politie pakt man met harddrugs in centrum Goes!


GOES – Op de Grote Markt in Goes heeft de politie zondag rond 04.30 uur drugs in beslag genomen en de eigenaar hiervan aangehouden.

De man, een 20-jarige inwoner van Goes, was in het bezit van 5 gripzakjes à 0,7 gram met, vermoedelijk, cocaïne.
De 20-jarige verzette zich tegen zijn aanhouding, maar werd uiteindelijk toch meegenomen en naar Torentijd gebracht en de drugs werden in beslag genomen. De man is inmiddels weer in vrijheid gesteld.

Surveillancehond

Het uitgaanspubliek bemoeide zich met de aanhouding en met een surveillancehond werd men op afstand gehouden. Een 23-jarige man uit Goes liep in op de agenten en de hond.
Hij kreeg een beet in zijn jas ter hoogte van zijn zij. Het letsel en de schade aan de jas waren heel gering. Toen hij even later ‘verhaal kwam halen’, werd hij aangehouden.
De man was in het bezit van ongeveer 4 gram hennep en een mes. Hij deed van beide afstand en is inmiddels ook weer op vrije voeten.

Lees ook:Vlissingen met drugs gepakt in Middelburg!
Lees ook:Drugsdame drinkt ook nog teveel!
Lees ook:Internationale drugsactie!
Lees ook:Politieagent en jonge drugsdealer (17) vallen door winkelruit!
Lees ook:Drugsarrestaties!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>