Wie reed in deze gestolen Opel Vectra?


VLISSINGEN – Deze Opel Vectra werd tussen 6 en 7 december gestolen na een woninginbraak aan de Frans Duwaerstraat in Middelburg en zondagavond beschadigd teruggevonden in Vlissingen.

Deze auto, met het kenteken 24-LD-ZX, was rond 22.00 uur op de Sloeweg in Vlissingen tegen een boom tot stilstand gekomen. Toen de politie arriveerde, troffen ze een lege auto aan. De politie heeft het vermoeden dat deze auto mogelijk bij meer strafbare feiten betrokken is. Een politiewoordvoerder: “Daarom hebben wij uw hulp nodig bij het oplossen hiervan. Weet u wie tussen donderdag 6 en zondag 16 december in deze auto heeft rondgereden? Of weet u waar deze auto in die tijd heeft gestaan? Bel ons dan op: 0900-8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via: 0800-7000.”

Lees ook:Overval op sportvisboot Bruinisse!
Lees ook:Jongen neergestoken
Lees ook:Gestolen Peugot!
Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Scootercrash: betrokken auto rijdt door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>