Arrestatie na bedreiging met (nep)vuurwapen!


TERNEUZEN – De politie heeft afgelopen donderdagavond om ongeveer 22.00 uur een 33-jarige man uit Terneuzen aangehouden in een woning aan de Azaleastraat in zijn woonplaats. Omdat hij verdacht wordt van het bedreigen van een 26-jarige plaatsgenote.

De 26-jarige Terneuzense vrouw was rond 20.45 uur in een woning aan de Van Bovenstraat in Terneuzen, toen er werd aangebeld door de verdachte. Volgens de vrouw bedreigde hij haar met een vuurwapen. Zij heeft ook aangifte gedaan van de bedreiging en agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte (een bekende van de vrouw).

Zij troffen hem aan in de woning waar hij is aangehouden en hebben hem overgebracht naar een politiecel in Torentijd. In de woning is een nepvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen.

Lees ook:Verwarde man met nepvuurwapen
Lees ook:Arrestatie na bedreiging
Lees ook:Ernstige telefonische bedreiging!
Lees ook:Bedreiging vuurwapen!
Lees ook:Bedreiger gearresteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>