Meisje aan één oog blind na vechtpartij in Middelburg!


MIDDELBURG – De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij tussen twee groepen meiden, die op maandag 18 februari jongstleden rondom het NS-Station / busstation in Goes plaatsvond. Bij de vechtpartij raakte een 14-jarig meisje uit Goes zo ernstig gewond aan haar oog dat ze momenteel met dat oog niets kan zien.

De zus van het slachtoffer kreeg die dag, in de omgeving van het NS-Station in Goes, ruzie met een meisje.
Er is over en weer gevochten tussen meiden die deel uit maakten van een groep van ongeveer 8 personen en het slachtoffer, haar zus en een vriendin van de zus. Diverse jongens hebben de vechtende meiden uit elkaar gehaald.
Tijdens de vechtpartij is het 14-jarige meisje in haar gezicht geslagen. In de weken erna is uit onderzoeken gebleken dat ze ernstig oogletsel heeft opgelopen. Het meisje heeft afgelopen week aangifte gedaan.
Getuigen worden verzocht zich te melden op het politiebureau of te bellen naar 0900-8844.

Lees ook:Vechtende meiden door jongens gefilmd!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!
Lees ook:Openlijke geweldpleging!
Lees ook:Knokken in Goes!
Lees ook:Meisje mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>