Aanhoudingen na drugsonderzoek!


GOES – De politie heeft afgelopen vrijdag in Goes vijf arrestaties verricht vanwege een drugsonderzoek.

Omdat uit getuigenverklaringen bleek dat er mogelijk gedeald werd vanuit een woning aan de Gerbrandyhof in Goes is de politie ongeveer twee maanden geleden een onderzoek gestart. Bij de politie kwamen vanaf de start van het onderzoek steeds meer aanwijzingen dat er daadwerkelijk in harddrugs gedeald werd.

Afgelopen vrijdagavond, 5 april, zijn agenten de betreffende woning binnengevallen. Bij en in de woning werden vijf verdachten aangehouden. Twee daarvan betroffen kopers van harddrugs. Dit waren twee mannen van 26 en 35 jaar oud. Een 50-jarige Goesenaar is in eerste instantie om die reden ook aangehouden maar hij bleek later niets met de zaak te maken te hebben. Hij is direct weer in vrijheid gesteld.
In de woning werden door de agenten verschillende (kleine) hoeveelheden hard- en softdrugs aangetroffen en in beslag genomen.
De twee andere aangehouden verdachten, een man en een vrouw, betreffen de bewoners van het pand. Zij zijn aangehouden omdat zij in harddrugs handelden.

De man van 26 en de man van 35 zijn afgelopen weekend in vrijheid gesteld. De bewoners van het pand aan de Gerbrandyhof zitten zover bekend nog vast.

Lees ook:Arrestaties drugsonderzoek
Lees ook:Terneuzense politie-inval!
Lees ook:Drugsdealers gepakt!
Lees ook:Politie valt Goese woning binnen!
Lees ook:Inval drugspand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>