Vrouw (82) mishandeld!


KRABBENDIJKE – De politie heeft vrijdagmiddag een 52-jarige vrouw uit Kruiningen aangehouden. Zij wordt verdacht van een diefstal met geweld op een 82-jarige vrouw uit Krabbendijke eerder op de dag.

Een buurtbewoner trof de 82-jarige vrouw in haar woning aan. Naar aanleiding van haar roep om hulp werd door iemand in de buurt 112 gebeld. De politie en hulpverlening zijn vervolgens naar het huis van de 82-jarige vrouw gegaan en troffen haar daar gewond aan.

De verdachte, 52-jarige vrouw belde bij de woning van de oudere vrouw aan en drong met geweld haar woning binnen. Daarbij raakte de oudere vrouw gewond. Op dit moment is niet bekend of de verdachte ook iets meegenomen heeft. De verdachte vrouw is door de 82-jarige vrouw herkend. Daardoor kon zij de politie een goed signalement geven.

Op basis van het signalement dat het slachtoffer gaf én buurtonderzoek kon de verdachte 52-jarige vrouw buiten heterdaad in haar eigen woning in Kruiningen worden aangehouden. De vrouw is voorgeleid en zit vast. Ze wordt diefstal met geweld ten laste gelegd.

Op dit moment worden de woning van het slachtoffer in Krabbendijke en de woning van de verdachte in Kruiningen onderzocht. Door onderzoek te doen verzamelt de politie bewijsmateriaal om uiteindelijk goed in kaart te kunnen brengen wat er zich precies in de woning van het slachtoffer heeft afgespeeld en wat de reden is van deze diefstal met geweld.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Ze heeft behoorlijke verwondingen maar maakt het naar omstandigheden goed.

Lees ook:Vrouw bespoten met pepperspray!
Lees ook:Vrouw met mes gestoken!
Lees ook:Dode vrouw uit Goes niet door geweld overleden
Lees ook:Vrouw pakt mes bij huiselijk geweld!
Lees ook:Vrouw mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>