Aanhoudingen na vernielen autospiegels!


MIDDELBURG – Volgens de politie zijn dinsdag 30 april, omstreeks 01.00 uur, vier Middelburgers aangehouden voor het vernielen van autospiegels.

Kort daarvoor was door een oplettende getuige melding gedaan dat op de Vlissingsesingel de spiegels van auto’s waren getrapt. De daders zouden vier jongens zijn op de fiets die waren weggereden richting de Zandstraat. Eén van hen had een opvallend signalement.

Ter hoogte van de Lange Geere werd door agenten een groepje van vier personen aangetroffen waarvan één voldeed aan het opgegeven signalement. Het viertal, tussen de 15- en 18 jaar oud, zijn ter plaatse aangehouden.
Tijdens de voorgeleiding bleek dat één van de jongens, de 18-jarige, geen vernielingen had gepleegd. Hij is in vrijheid gesteld. De vierde verdachte bleek een 14-jarige jongen uit Middelburg. Hij meldde zich later op het politiebureau en is ook aangehouden.

In de omgeving van de Vlissingsesingel/Zandstraat zijn tot nu toe acht auto’s aangetroffen met een kapotte buitenspiegel. Enkele gedupeerden hebben aangifte gedaan.
Is ook van uw auto de buitenspiegel vernield? Doe dan aangifte! Dit kan via de politie website http://www.politie.nl/aangifte.

Lees ook:Vandalen vernielen Vlissingse auto’s!
Lees ook:Autospiegels vernield!
Lees ook:Vlissinger vernielt talloze auto’s!
Lees ook:Autovernieler gearresteerd!
Lees ook:Dodelijk ongeval met wielrenner: auto rijdt door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>