Man mishandeld op Axelse kermis!


AXEL – In de Zeestraat in Axel is maandag, 20 mei, rond 20.30 uur een 18-jarige inwoner van Axel mishandeld. Ook twee 16-jarige plaatsgenoten kregen enkele klappen.

Het was het gevolg van een conflict met een onbekende man tijdens een ritje in de botsauto’s op de kermis.

Telefoontje

De onbekende man begon te telefoneren en toen de 18-jarige korte tijd later in de Boterstraat liep, kwam er een auto op hem af, waaruit een andere, eveneens onbekende man stapte en hem achterna kwam.

Uitgegleden

De 18-jarige liep weg maar in de Zeestraat gleed hij uit op het trottoir en bezeerde daarbij zijn knie en handen. Toen hij daar lag kreeg hij van de onbekende man een trap tegen zijn hoofd.

Hersenschudding

De 18-jarige werd door omstanders naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd geconstateerd dat hij een hersenschudding had opgelopen.

Twee 16-jarige bekenden van de 18-jarige schoten te hulp, maar werden daarbij zelf ook enkele keren geslagen. Zij liepen geen van beiden noemenswaardig letsel op.

Lees ook:Straatroofpoging!
Lees ook:Gastje mept man
Lees ook:Terneuzense mishandeling!
Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Jongen (17) mishandeld in Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>