Alweer Zeeuwse agent mishandeld!


MIDDELBURG – Alweer is er een Zeeuwse agent mishandeld. De afgelopen periode zijn er helaas vaker berichten van geweld tegen de politie naar buiten gekomen. De politie heeft in de afgelopen week een verzoek gekregen van een instelling, waar een 15-jarig meisje uit Middelburg zou moeten verblijven, om haar op te sporen en terug te brengen. Het meisje was namelijk een paar dagen geleden weggelopen. Agenten troffen het meisje vrijdagavond rond 21:45 uur aan in een woning aan ‘t Zanddorp in Middelburg. Later kregen de agenten rake trappen en klappen…

Worsteling in politieauto

Het meisje ging met de agenten mee en werd in de politieauto gezet. Eén van de agenten ging naast haar, achterin de auto, zitten. Op het moment dat de andere agent de auto startte en weg wilde rijden trok een 17-jarige Middelburger het portier van de dienstauto open en gaf de agent die achterin de auto zat een vuistslag. Er ontstond een worsteling in de auto. De agent die achter het stuur had plaatsgenomen is vervolgens snel de auto uitgestapt en heeft de belager van zijn collega uit de auto getrokken. Hierbij bleef de 17-jarige jongen zich verzetten. Hij gaf de agenten trappen en klappen. Ook de agenten hebben geweld gebruikt om het verzet van de jongen te breken. Op een gegeven moment gaf de jongen aan dat hij stopte met zijn verzet. Als gevolg van de klap in zijn gezicht heeft de agent een bloeduitstorting opgelopen. De 17-jarige Middelburger is niet gewond geraakt.

Het meisje is vervolgens uit de auto ontsnapt en heeft weg kunnen komen. De jongen is aangehouden wegens mishandeling en het beletten en belemmeren van ambtshandelingen van de beide agenten. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar zit hij nu nog vast. Hij zal vandaag verder gehoord worden. De politieagent die geslagen is, heeft aangifte gedaan.
De familie van het meisje dat wordt vermist geeft geen toestemming voor het publiceren van haar gegevens, daarom maakt de politie op dit moment geen verdere gegevens van het meisje openbaar.

Lees ook:Auto inbreker na achtervolging gepakt…
Lees ook:Arrestaties na bedreiging!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!
Lees ook:15-jarige gepakt tijdens “rijles” !
Lees ook:Meppen om vijf euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>