Politie pakt Vlissingse drugsverdachten!


VLISSINGEN – De politie heeft dinsdag in Vlissingen drie verdachten aangehouden op verdenking van bezit en handel in verdovende middelen.

Rond 16.45 uur is op de Willem van de Veldelaan een man (53) uit de gemeente Veere aangehouden in verband met het bezit van softdrugs. Tevens werd een Vlissinger (37) aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

Rond 18.00 uur deed de ROG (Regionale Ondersteunings Groep) een inval in een woning aan de Toutenburg. De 37-jarige bewoner werd bij de buren in de tuin aangehouden. Ook hij wordt verdacht van de handel in verdovende middelen. In de woning trof de politie een beperkte hoeveelheid softdrugs aan. Deze is in beslag genomen.

De bewoner en de andere 37-jarige man zijn voor nader verhoor naar Torentijd overgebracht, waar ze in verzekering zijn gesteld. De derde verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld

Lees ook:Arrestatieteam pakt Vlissingse drugsdealer!
Lees ook:Drugsinval Vlissingen!
Lees ook:Drugs in huis!
Lees ook:Politie pakt jongen (17) met drugs!
Lees ook:Man gepakt met wapens en drugs in Zierikzee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>