Pepperspray gebruikt bij aanhouding!


GOES – Politieagenten kregen afgelopen dinsdagochtend een melding dat een 40-jarige Goesenaar zich ongeoorloofd zou ophouden in de Abel Tasmanstraat. De man had een gebiedsverbod voor deze straat en zou behoorlijke overlast veroorzaken.

Toen twee agenten een kijkje gingen nemen naar aanleiding van deze melding, troffen zij inderdaad de Goesenaar aan. Hij was onder invloed en ging zich meteen agressief gedragen tegen de agenten. Zij vorderden de man meerdere malen weg te gaan van de plek waar hij zich bevond. Ook waarschuwden ze hem dat hij zou worden aangehouden als hij niet zou doen wat de agenten zeiden. Hij gaf hier geen gehoor aan en probeerde de agenten te schoppen. Vervolgens stond hij op en pakte één van de agenten bij zijn shirt. Dat scheurde.

De agenten waarschuwden dat ze pepperspray zouden gebruiken als de verdachte zijn verzet niet zou staken. De man bleef agressief, spuugde naar de agenten en er ontstond een worsteling. Eén van de agenten heeft vervolgens pepperspray in het gezicht van de verdachte gespoten. Hierop kon de verdachte worden aangehouden en in een politieauto overgebracht worden naar het bureau. Daar is hij in verzekering gesteld en vervolgens overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Lees ook:Conducteur met dood bedreigd!
Lees ook:Bedreiging in café
Lees ook:Verzet bij arrestatie
Lees ook:Agenten met mes bedreigd!
Lees ook:Hulpverleners belaagd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>