Wietkwekerij ontmanteld: bewoner aangehouden!


MIDDELBURG – Aan de Van Heemskerckstraat in Middelburg heeft de politie afgelopen maandag een hennepkwekerij ontmanteld. De 25-jarige bewoner is aangehouden.

De politie stelde een nader onderzoek in nadat een melding was binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem (0800 7000). Een meting bevestigde het vermoeden van de kwekerij. De Middelburger is in verzekering gesteld.

Diefstal stroom

In de woning werd een in werking zijnde kwekerij aangetroffen met ruim 140 hennepplanten. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt van de energieleverancier. Het bedrijf heeft aangifte gedaan van diefstal stroom. De stroomaansluiting is afgesloten. De planten en kweekapparatuur zijn in beslag genomen.

Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!
Lees ook:Wietkweker gearresteerd!
Lees ook:Wietkwekerij ontmanteld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>