Knokpartij Terneuzen!


TERNEUZEN – Agenten hebben woensdagavond drie mannen aangehouden na een vechtpartij in een woning aan de Eikenstraat. Hierbij raakte een man gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident vond rond 21.30 uur plaats in een woning op de derde etage van een flatgebouw. Een 40-jarige Terneuzenaar werd in de woning door drie mannen geslagen en geschopt. Vermoedelijk is hierbij ook een nog onbekend voorwerp gebruikt. Het slachtoffer werd door een ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen behandeld, waarna hij het ziekenhuis mocht verlaten.

Rond 22.00 uur troffen politieagenten op de Hondiusstraat drie mannen aan, die verdacht worden betrokken te zijn bij de vechtpartij in de woning. De mannen zijn aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht. Het gaat om drie inwoners uit Terneuzen (32, 35 en 40 jaar). Een van de mannen is een buurman van het slachtoffer.

Medewerkers van de afdeling forensische opsporing hebben in de Eikenstraat onderzoek verricht. De politie onderzoekt de aanleiding voor de vechtpartij.

Update vechtpartij Terneuzen: Terneuzenaar (40) verliet na behandeling ziekenhuis, 3 Terneuzenaren nog vast.

Lees ook:Vechten in Terneuzen: 2 arrestaties!
Lees ook:Zware mishandeling!
Lees ook:Arrestatieteam valt Terneuzens huis binnen: 3 mannen in de boeien!
Lees ook:Steekpartij café
Lees ook:Tweede dader woningoverval voortvluchtig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>