Amsterdamse fietsendief!


TERHOLE – De politie heeft afgelopen dinsdag een 33-jarige man Amsterdam in een woning aan de Pastoor Boumanstraat in Ter Hole aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 13 november jl. een fiets te hebben gestolen bij een supermarkt aan het Stationsplein in Hulst.

De man heeft op het bureau een bekennende verklaring afgelegd. Op zijn tijdelijke adres in Terhole is ook de gestolen fiets aangetroffen. Inmiddels heeft de rechtmatige eigenaar zijn rijwiel weer teruggekregen. De verdachte is na verhoor heengezonden met een dagvaarding. Hij zal zich later bij de politierechter moeten verantwoorden voor zijn daad.

Lees ook:Onsportief! Man pikt uit sportschool!
Lees ook:Poolse fietsendief!
Lees ook:Fietsendief gepakt!
Lees ook:Vrouw steelt fiets!
Lees ook:Gestolen fiets!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>