Vrouw pakt mes bij huiselijk geweld!


TERNEUZEN – Terwijl haar partner insloeg op haar en haar vriendin greep een 23 jarige vrouw vrijdagavond naar een mes en stak naar haar belager. Die raakte daarbij licht gewond. De politie hield beiden aan.

Rake klappen
Rond 21.20 uur kregen de 23 jarige vrouw en haar vriend (29) ruzie in hun woning in de Pc. Hooftstraat. Daarbij kreeg de vrouw rake klappen en schoppen. Toen een 18 jarige vriendin van de vrouw tussenbeiden wilde komen, kreeg ook zij de nodige klappen van de man. Tijdens de vechtpartij wist de 23 jarige een mes te pakken en vervolgens stak ze daarmee naar de man. Die raakte daarbij gewond. Inmiddels was de vriendin naar buiten gevlucht en belde de politie

Stelselmatige mishandelingNadat de politie gearriveerd was, werd de vrouw aangehouden voor poging tot doodslag. Al snel bleek echter uit verschillende verklaringen dat zij slachtoffer was van stelselmatige mishandeling in een huiselijk geweld situatie. Daarom werd ook haar 29 jarige partner aangehouden, nadat hij voor zijn verwonding in het ziekenhuis behandeld was.

Lees ook:Arrestatie na huiselijk geweld
Lees ook:Vrouw rijdt kind aan!
Lees ook:Arrestaties uitgaansgeweld!
Lees ook:Arrestaties na mishandeling!
Lees ook:Man valt flauw bij ongeval van fietster!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>