Illegaal vuurwerk!


ZOUTELANDE – De Politie heeft afgelopen zondag in een woning in Zoutelande 320 stuks nitraatknalvuurwerk in beslaggenomen. Tegen de bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

De Politie is de man op het spoor gekomen door middel van een anonieme melding. Tijdens een bezoek aan het opgegeven adres blijkt er inderdaad illegaal vuurwerk van Poolse makelarij aanwezig te zijn. Tegen de 33-jarige bewoner van het pand is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook:170 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen!
Lees ook:Vuurwerkvangst in Rilland!
Lees ook:Controle voortijdig afsteken vuurwerk! UPDATE!
Lees ook:Vuurwerkcontroles!
Lees ook:Illegaal vuurwerk!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Illegaal vuurwerk!

  1. VuurWerkFreakNL

    Proces Verbaal? Hij Heeft kei weinig nitraten maar ok ik kende mensen met 3000 nitraten en nog meer maar ok boeiend ik zie niet veel reacties hier xd dus doei ow en die mensen ken ik niet meer jammer genoeg maar doeiiii

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>