Vrouw mishandeld!


GOES – De politie onderzoekt een incident dat zondagmiddag 29 december 2013 rond 14.10 uur in en nabij het stationsgebouw plaats vond en is op zoek naar getuigen. Een 19-jarige vrouw werd door een bekende van haar mishandeld. Ook nam de man haar GSM-telefoon mee.

Een 19-jarige vrouw kreeg bij de bushalte ruzie met een vriend. Plotseling haalde hij haar telefoon uit haar tas en eiste dat zij de ontgrendelcode aan hem gaf. Ze weigerde dat waarna hij haar in het gezicht sloeg. Vervolgens liep hij weg in de richting van de supermarkt. Het slachtoffer zag de dief door de stationshal lopen richting perron 2. Ze vroeg hem haar telefoon terug te geven. Hij gaf als reactie dat hij haar mobieltje al in haar tas had gedaan. Dat bleek echter niet zo te zijn. Uiteindelijk is zij hem uit het oog verloren. Zij heeft aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Lees ook:Aanranding Tholen!
Lees ook:iPhone geroofd bij station Middelburg!
Lees ook:Vrouw bespoten met pepperspray!
Lees ook:Schietpartij in Terneuzen: 2 gewonden!
Lees ook:Gastje probeert tas van oma (71) te jatten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>