Politie zoekt dader vuurwerkincident!


KRABBENDIJKE – Uit het onderzoek naar het vuurwerkincident op de Noordweg in Krabbendijke op oudjaarsdag is gebleken dat er geen vuurwerk uit een bestelauto werd gegooid. Een agent nam de aangifte van het slachtoffer op en getuigenverklaringen. Hieruit komt naar voren dat het blikje met het vuurwerk aan de rand van de vijver werd gegooid. De jongens reden vervolgens weg in een witte bestelbus. Verder onderzoek De politie doet verder onderzoek naar het vuurwerkincident en is nog op zoek naar de inzittenden van de bestelbus.

GewondOp dinsdagmiddag (oudjaarsdag) raakte een meisje op de Noordweg in haar gezicht gewond. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Ook naar meer informatie over een witte Volkswagen bestelbus.

Het meisje (16) is afkomstig uit Kapelle en liep rond 16.30 uur op het dorpsplein. Er was heel veel publiek aanwezig. Er kwam een witte bestelbus aangereden. Getuigen zagen dat een passagier een blikje uit het raam gooide. Het blikje ontplofte in het gezicht van het slachtoffer. Ze liep een flinke snijwond in haar wang op. In de wond zat nog een stukje van het blikje. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht ze het ziekenhuis verlaten.

Heeft u informatie?De politie is op zoek naar de gegevens van de witte Volkswagen Crafter bestelbus en de inzittenden. Heeft u meer informatie of was uzelf een van de inzittenden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Dader vuurwerkincident!
Lees ook:Gewonden bij paardenongeluk!
Lees ook:Politie zoekt getuigen van mishandeling meisje in Goes!
Lees ook:Fietster geslagen en geschopt!
Lees ook:Update politie onderzoek schietincident Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>