Hulpverleners belaagd!


AARDENBURG – Een 20-jarige man is afgelopen zondagmiddag omstreeks 13.00 uur in Aardenburg door het lint gegaan in de richting van ambulancepersoneel en politiemensen. Hij werd uiteindelijk in het ziekenhuis aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.

De agressie ontstond nadat de man op de Christiaansenstraat van het balkon was gevallen. Hij viel van circa 3½ meter hoogte in het gras en liep daardoor alleen een bloedneus op. Hij was zichtbaar onder de invloed van alcohol.

Agressief
Tijdens de behandeling in de ambulance werd hij agressief en duwde een verpleegkundige het voertuig uit. Hij werd onder controle gebracht door agenten, waarbij hij hen schopte en in hun richting sloeg. Hij werd onder begeleiding naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Ook daar bleef hij zich agressief opstellen in de richting van het personeel. Ook bedreigde hij de agenten. Hij werd aangehouden. In zijn jas werd nog een busje pepperspray aangetroffen. Hij werd vervolgens overgebracht naar het cellencomplex in Middelburg.

Hogere strafeisDe politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Lees ook:Man mishandelt ziekenhuispersoneel!
Lees ook:Door het lint…..
Lees ook:Man belemmert ambulancemedewerkers!
Lees ook:Mishandelende wildplasser
Lees ook:Agenten belaagd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>