Pa’s auto gepikt!


SLUIS – Agenten troffen zondagmiddag op het Walplein in Sluis een gestolen Belgische auto aan. De auto bleek door de zoon van de eigenaar te zijn gestolen. Hij zat achter het stuur en is aangehouden.

Rond 14.30 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie. Agenten gingen polshoogte nemen en zagen de Belgische auto staan. Uit onderzoek bleek dat deze eerder in België was gestolen. In de auto zat een 31-jarige man uit het Belgische Berlare. Hij bleek de auto eerder van zijn vader te hebben gestolen. De vader had hier aangifte van gedaan, niet wetende dat zijn zoon deze had gestolen. De zoon is mee naar het politiebureau genomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De eigenaar heeft zijn auto in Sluis opgehaald.

Lees ook:Vader wildplasser mishandelt agent
Lees ook:Overstekend konijn: Auto in sloot!
Lees ook:Levens gered
Lees ook:Valse aangifte diefstal uit auto!
Lees ook:Scooterdiefje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>