Gestolen kentekenplaten!


HOEK – Aan de Grootteweg in Hoek arresteerde de politie afgelopen dinsdagavond twee inwoners van het Belgische Eeklo. Het tweetal reed in een auto met gestolen kentekenplaten.

Op weg naar zijn werk door de Westerscheldetunnel naar Terneuzen zag een agent een auto rijden die zijn aandacht trok. Hij volgde de auto tot aan de Grootteweg en gaf ondertussen zijn positie door aan zijn collega’s. Het tweetal in de auto kon zonder problemen worden ingerekend. Later bleek dat de kentekenplaten op de auto gestolen waren. Het voertuig is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De 21-jarige bestuurder is in verzekering gesteld. De passagier is na verhoor in vrijheid gesteld.

Lees ook:Gestolen kentekenplaten op snor- en bromfiets
Lees ook:Vrouwen rijden met valse kentekenplaten!
Lees ook:Inbrekers gearresteerd!
Lees ook:Belgische oplichters in de cel!
Lees ook:In gestolen auto!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>