Autodief aangehouden!


OOSTERLAND – De politie heeft afgelopen vrijdagavond in de Van den Abeelestraat in Oosterland een man aangehouden, omdat hij een auto probeerde te stelen. Een tweede autodief wist te ontkomen.

Rond 20.00 uur zagen voorbijgangers dat twee mannen bij een autobedrijf in een auto zaten en deze waarschijnlijk probeerden mee te nemen. Nadat de eigenaar van het bedrijf in kennis was gesteld, trof hij de twee mannen aan. Een van de mannen wist te ontkomen, de andere dief werd aangehouden. Deze 31-jarige man uit Nieuwerkerk verzette zich hevig, hij moest door meerdere omstanders in bedwang worden gehouden. Hij werd even later aan de politie overdragen, die hem naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg bracht. Zaterdagmorgen heeft de man te horen gekregen dat hij langer wordt vastgehouden. De politie is nog op zoek naar de andere man.

Lees ook:Woninginbrekers gearresteerd
Lees ook:Inbrekers gepakt!
Lees ook:Verdachten inbraak gearresteerd!
Lees ook:Vechtersbazen in de boeien!
Lees ook:Gezochte de cel in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>