Vissers vergunningloos!


TERNEUZEN – Langs het kanaal van Gent naar Terneuzen heeft de politie afgelopen vrijdag een controle gehouden onder vissers. Acht van de negen vissers waren niet in het bezit van de juiste vergunning en kregen een boete.

Tussen 16:00 en 17:30 uur hebben de agenten langs het kanaal in de gemeente Terneuzen een visserijcontrole uitgevoerd. In totaal hebben ze negen vissers gecontroleerd. Acht bleken niet in het bezit van de juiste papieren en kregen een boete. Een van hen kreeg ook een boete omdat hij een viertandige haak gebruikte. De agenten zagen dat de negende visser een leeg flesje in het water gooide. Hij heeft hiervoor een proces verbaal ontvangen.

Visdocumenten
Als sportvisser krijg je te maken met een aantal wetten en regels, bijvoorbeeld op het gebied van vereiste visdocumenten. Maar ook op het gebied van gesloten tijd aas- en vissoorten, minimummaten vissoorten en beschermde vissen. Indien je je niet aan deze regels houdt, kan dat een boete opleveren.

Lees ook:XTC in je zak? 100 euro dokken!
Lees ook:Rus vist met teveel haken!
Lees ook:Sportvis provincie Zeeland
Lees ook:Goede drugsvangst in Goes
Lees ook:Visserijafspraken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>