Vlissingse kinderlokker!

VLISSINGEN – Als wij de sociale media moeten geloven maakt een kinderlokker in de Vlissingse wijk Paauwenburg overuren. Toch is er bij de politie slechts één echte melding gekomen. Natuurlijk is één geval al teveel. Het gaat om een man in een witte bestelbus die een meisje in de Beaufortstraat zou hebben aangesproken. Het kind schrok zich te pletter en is meteen naar huis gerend. Haar moeder heeft de politie gebeld.

Ondertussen gaan in Paauwenburg nog steeds de berichten dat een kinderlokker de kinderen lokt met snoep.

 

Lees ook:Kinderlokker of broodje aap?
Lees ook:Leraren school alert op kinderlokker in Westdorpe
Lees ook:Postbode nam poederbrief voor politie mee naar huis
Lees ook:Halloween!
Lees ook:Officier van justitie wil 2 jaar cel voor internetkinderlokker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>