Drugsactie!

HULST – “Nederland, drugsland”, weten veel Belgen. En met Hulst zo dicht bij de grens weet je dat de buren graag in een gemeente als Hulst komen drugsshoppen. Ook de lokale gebruikers maken gebruik van de mogelijkheden.

De politie heeft donderdagmiddag- en avond een drugsactie gehouden in de binnenstad van Hulst. Bij de actie zijn vijf personen aangehouden. De actie werd gehouden naar aanleiding van vele klachten uit de buurt dat er in drugs zou worden gehandeld.

Gebruikers

Kort na 18:00 uur werden er 4 personen aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man uit St. Niklaas, een 31-jarige man uit de gemeente Hulst, een 22-jarige vrouw uit Dendermonde en een 25-jarige man uit de gemeente Hulst. Zij waren allen in het bezit van een gebruikershoeveelheid harddrugs. Na verhoor zijn zij in vrijheid gesteld. Zij kregen van het openbaar ministerie een schikkingsvoorstel van 400 euro per persoon.

Inval

Uit het onderzoek bleek al snel dat deze werden verkocht vanuit een pand aan de Grote Bagijnestraat. Met ondersteuning van het ROG Zeeland werd er ‘s avonds binnengevallen in het betreffende pand. Een 32-jarige inwoner van Hulst werd ter plaatse aangehouden. Hij wordt verdacht van het dealen van harddrugs. Bij een doorzoeking onder leiding van de rechter-commissaris werden er in het pand nog een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs een softdrugs in beslag genomen. Tevens werden er nog enkele wapens in beslag genomen, waaronder messen. De 32-jarige verdachte is overgebracht naar Torentijd alwaar hij voor nader onderzoek in verzekering werd gesteld.

 

Lees ook:Drugsactie Hulst!
Lees ook:Internationale drugsactie!
Lees ook:Internationale drugsactie!
Lees ook:Aanhoudingen na drugsonderzoek!
Lees ook:Inval drugspand!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>