Omvangrijke wietkwekerij!

HULST – In je eigen woonhuis ein Hulst en omvangrijke wietkwekerij houden met 700 planten. Is er dan nog ruimte voor een bed, bank en de eettafel?  De politie heeft in een woning aan de Clausstraat een hennepkwekerij met ruim 700 hennepplanten geruimd. De 60-jarige bewoner is opgepakt.

Dinsdagochtend 22 april 2014 rond 8.50 uur troffen agenten in een woning aan de Clausstraat een hennepkwekerij aan. In de kwekerij zijn ruim 700 hennepplanten aangetroffen. Ook werd er illegaal stroom afgetapt wat tot een gevaarlijke situatie kon leiden. De hennepkwekerij is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. De 60-jarige bewoner is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Prioriteit

De politie en de gemeente geven veel prioriteit aan de aanpak van hennepkwekerijen. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven aan de politie via 0900-8844. Ook kan gebeld worden naar meldlijn Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Wietplantage opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij ontdekt!
Lees ook:Wietkwekerij opgerold: 5 arrestaties!
Lees ook:Wietkwekerij Lewedorp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>