Winkeldieven gearresteerd!

MIDDELBURG – Wat doe je als echtpaar in je vrije tijd? Dan ga je gezellig winkelen in Middelburg. Zo zijn er ook van die stellen die dat graag doen, maar er niet voor willen betalen. Een echtpaar dat op dievenpad was in een winkel aan de Mortiereboulevard is dankzij een alerte bewaker opgepakt. Een alerte bewaker herkende ze van een eerdere winkeldiefstal.

Bewakingscamera’s

Toen het stel op maandag 22 april 2014 rond 17.20 uur de winkel binnenliep werden ze door een bewaker herkend van een eerdere winkeldiefstal. Deze besloot de 33-jarige man en de 29-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal door middel van bewakingscamera’s in de gaten te houden. Toen ze zich opnieuw schuldig maakten aan diefstal hield hij het stel aan. Ze bleken onder andere dvd’s te hebben buitgemaakt. Vervolgens zijn ze overgedragen aan de politie. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Lees ook:Professionele winkeldieven gepakt!
Lees ook:Hardleerse winkeldief!
Lees ook:Duo flipt bij ontdekking winkeldiefstal
Lees ook:Winkeldief tegen agent in burger: Niets vertellen hoor!
Lees ook:Winkeldieven gesnapt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>