Bedrijfsinbraak!

GOES – Misdaad loont niet, hoe vaak moeten wij het nog zeggen: Vroeg of laat loop je tegen de lamp. Maandagmorgen heeft de politie een 31-jarige inwoonster van Goes en een 33-jarige vrouw uit Serooskerke aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van een inbraak in een winkel aan de Goese Kolveniershof.

Oplettende getuige

Vanmorgen 05:00 uur meldde een getuige dat er door twee vrouwen werd ingebroken in een winkel en dat zij weg waren gelopen in de richting Middelburgsestraat. Bij de inbraak was een ruit vernield om binnen te komen. Agenten troffen de twee vrouwen aan op de Schengestraat. De vrouw uit Serooskerke ging er vervolgens rennend vandoor. Uiteindelijk werd zij met behulp van een politiehond aangehouden. Daarbij raakte zij gewond aan haar arm. Een arts heeft haar in het ziekenhuis behandeld.

Sepot

Na verhoor is het tweetal in vrijheid gesteld. Tegen de oudste van de twee wordt proces-verbaal opgemaakt. Zij kreeg een boete opgelegd van 210 euro. De aanklacht tegen de jongste is geseponeerd. Zij had geen aandeel in de inbraak. Later bleek dat er flessen sterke drank waren gestolen uit de etalage.

Lees ook:Personeel steelt supermarkt leeg!
Lees ook:Portemonnee gepikt!
Lees ook:Portemonnees gestolen in Goes!
Lees ook:Rommeldieven gearresteerd!
Lees ook:Twee winkeldieven in Goes aangehouden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>