Crashende scooterdief smeert ‘m!

MIDDELBURG – Twee scooterrijders zijn woensdag 21 mei rond 20.30 uur met elkaar in botsing gekomen op Middelburgse de Koepoortlaan. Daarbij raakten een scooterbestuurster en haar bijrijdster, beide 16 jaar en afkomstig uit Middelburg, lichtgewond. De andere bestuurder ging er, met bijrijder, na het ongeval vandoor. De politie zoekt getuigen van dit voorval.

Ongeval

Woensdag 21 mei rond 20.30 reden de twee jongedames op het fietspad van de Koepoortlaan richting de Zuidsingel. Vanuit tegenovergestelde richting kwam ook een (brom)scooter aangereden. Hierop zaten twee onbekende jongens die helmen droegen. Zij kwamen uit de richting van de Zuidsingel en reden in de richting van de Koepoortlaan. Ter hoogte van de snackbar raakten de scooters elkaar. Daarbij kwamen de bestuurster en haar bijrijdster ten val. De jongens gaven gas en gingen er vandoor, vermoedelijk in de richting van de Koepoortlaan.

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Lees ook:Scooter rijdt voetganger aan en smeert ‘m!
Lees ook:Aanrijding Terneuzen
Lees ook:Kinderen vastgebonden bij overval!
Lees ook:Vlissingse (60) in Middelburg beroofd
Lees ook:Graffitispuiters gepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>