Verkeersruzie: arrestatie!

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen woensdagmiddag in Vlissingen twee mannen gearresteerd vanwege een ruzie in het verkeer.

Rond 12.30 uur kreeg de politiemeldkamer een melding dat in de wijk Bossenburgh twee bestuurders van auto’s onderling ruzie hadden gehad . Hierbij was een aanrijding ontstaan en zou een van de mannen met een vuurwapen hebben gedreigd. Een 33-jarige man uit Vlissingen meldde zich even later op het politiebureau in Vlissingen. Hij wilde aangifte doen, omdat hij was bedreigd. De man werd rond 14.00 uur aangehouden en zijn auto voor verder onderzoek in beslag genomen.

Tijdens het onderzoek bleek dat de tweede man, vanwege nog onbekende verwondingen, naar het ziekenhuis in Vlissingen was gebracht. Op de parkeerplaats van het ziekenhuis werd zijn auto aangetroffen. Ook deze auto is in beslag genomen. Na behandeling in het ziekenhuis werd ook de 26-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij werd naar het politiecellencomplex Torentijd overgebracht. Beide mannen hebben te horen gekregen dat ze voor verder onderzoek langer moeten blijven. Tijdens het onderzoek hebben agenten nog geen vuurwapen gevonden.

Lees ook:Arrestaties coke-onderzoek!
Lees ook:Politie pakt mannen op en start ‘uitpraatprocedure’
Lees ook:Arrestaties na schietpartij – UPDATE
Lees ook:Bedreiger gearresteerd
Lees ook:Vuurwapen in auto gevonden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>