Poolse fietsendief!

GOES - Een 30-jarige Pool is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Goese Grote Markt aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een fiets.

Op slot

Rond 02:300 uur werden surveillerende agenten aangesproken door medewerkers van de beveiliging dat een dronken man vrouwen lastig viel. Zij gingen op zoek naar de man. Bij het postkantoor zagen zij hem lopen. Hij sleepte een damesfiets met zich mee. Het rijwiel stond op slot. Hij werd gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. De fiets waar hij eerder op de avond op kwam aanrijden stond niet als gestolen gesignaleerd, echter het slot was wel opengezaagd. Er wordt onderzocht of ook dit rijwiel eveneens van diefstal afkomstig is. Het gaat om een grijskleurige Batavus Best Breaks damesfiets. In de loop van de dag zal hij worden gehoord over de fietsdiefstal.

Lees ook:Gestolen fiets!
Lees ook:Fietsendief gearresteerd
Lees ook:Gestolen fiets!
Lees ook:Vier mannen gearresteerd voor diefstal van één fiets in Vlissingen!
Lees ook:Bromfietsdief gearresteerd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>