Criminele auto!

BRESKENS - Agenten hebben in de Philips van Kleefstraat twee mannen aangehouden. Ze zaten in een auto vermoedelijk drugs te gebruiken. In de auto zijn naast drugs nog vijf messen, pepperspray en inbrekerswerktuigen gevonden. Een criminele auto dus….

Surveillerende agenten zagen zondag 10 augustus rond 3.30 uur dat twee mannen mogelijk drugs aan het gebruiken waren in een geparkeerde auto. Toen de mannen zagen dat de agenten naderden probeerden ze de drugs te verbergen. De dienders spraken de 29-jarige bestuurder afkomstig uit de gemeente Terneuzen aan en doorzochten vervolgens de auto.

Auto

In de auto vonden ze zakjes met drugs, vermoedelijk amfetamine en hash, inbrekerswerktuigen, vijf messen en pepperspray. Daarop zijn de bestuurder en zijn bijrijder, een 42-jarige man uit Oostburg, aangehouden. Ze zijn ingesloten.

Lees ook:Wiet in beslag genomen!
Lees ook:Drugsgasten opgepakt!
Lees ook:Mogelijke inbrekers gearresteerd!
Lees ook:Duo met drugs op zak gearressteerd!
Lees ook:Inbraak voorkomen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>