Bedreiging vuurwapen!

MELISKERKE - Een 29-jarige man is afgelopen donderdagochtend in Meliskerke aangehouden voor bedreiging van een dorpsgenoot met een vuurwapen.

De meldkamer van de politie werd rond 10.00 uur gebeld. De melder verklaarde zojuist bedreigd te zijn door een man met een vuurwapen. De bedreiging zou voort komen uit een zakelijk conflict. Agenten die ter plaatse kwamen hielden de man aan. Vanwege de melding dat de man gewapend zou zijn deden de agenten dat met getrokken vuurwapen. Bij de doorzoeking van de woning vonden zij het wapen van de verdachte. De man was niet in bezit van een wapenvergunning. Hij is overgebracht naar het cellencomplex voor verhoor. Het wapen is in beslag genomen.

Lees ook:Bedreiger gearresteerd
Lees ook:Man met vuurwapen gearresteerd!
Lees ook:Man in bezit van vuurwapen!
Lees ook:Drugs en vuurwapen in woning!
Lees ook:Arrestatie wapenbezit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>