Dreigende man!

SINT MAARTENSDIJK - Agenten hebben een 41-jarige man uit Sint-Maartensdijk aangehouden voor bedreiging. De verdachte belde in zijn straat aan bij een nabijgelegen pand. Daarbij bedreigde hij de bewoner met een mes, bijl en een ijzeren staaf.

De politie kreeg zaterdag 23 augustus rond 16.00 uur een melding van het slachtoffer. Daarop zijn ze naar de woning van de verdachte gegaan. Met toestemming van de man betraden ze de woning en namen twee messen, een bijl, ijzeren staaf en een riek in beslag. De verdachte is aangehouden en in verzekering gesteld.

Lees ook:Mishandeling bij pinautomaat!
Lees ook:Zoon mishandelt vader!
Lees ook:Vrouw zet buurt op stelten!
Lees ook:Politiehond snuffelt naar Vlissingse inbreker!
Lees ook:Pillendealer opgepakt in Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>