Huiselijk geweld!

HOEK - Een 36-jarige man is zondag- op maandagnacht 25 augustus net na middernacht in Hoek  aangehouden voor huiselijk geweld. Hij zou zijn vriendin hebben geslagen.

De meldster vertelde agenten die bij de woning aankwamen dat zij meerdere keren door haar partner was geslagen. Een ambulance kwam om haar te onderzoeken en nam haar uit voorzorg mee naar de huisartsenpost om haar verder te beoordelen. De mishandelaar is ingesloten in het cellencomplex. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Huiselijk geweld

Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit de huiselijke kring van het slachtoffer is gepleegd. Het kan daarbij gaan om lichamelijk en seksueel geweld en om psychisch geweld, zoals bedreiging en belaging (‘stalking’). Huiselijk geweld kan de vorm aannemen van kindermishandeling en seksueel kindermisbruik, partner-relatiegeweld in alle denkbare verschijningsvormen, en mishandeling of verwaarlozing van ouderen.

Politie, openbaar ministerie, reclassering, kinderbescherming, vrouwenopvang en andere hulporganisaties werken samen aan de bestrijding van huiselijk geweld, omdat zij van mening zijn dat huiselijk geweld onacceptabel is en met geen enkel excuus kan worden gerechtvaardigd. Kijk voor meer informatie op

www.huiselijkgeweld.nl

Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Vrouw mishandelt man!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>