Kanaaldode Sluiskil mogelijk vermoord!

SLUISKIL - In het Kanaal van Gent naar Terneuzen is afgelopen donderdagmiddag een dode man gevonden. Vermoedelijk gaat het om een man uit Gent, die sinds zondagavond vermist was en die vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gebracht.

De man werd rond 16.30 uur door een voorbijganger gevonden nabij Sluiskil. Een duikploeg van de brandweer is uitgerukt om te assisteren. Ook Rijkswaterstaat was met een vaartuig ter plaatse.

Politie in Gent

Medewerkers van de afdeling forensische opsporing hebben donderdagavond een onderzoek ingesteld. De omgeving van de vindplaats werd door agenten met linten afgezet. Uit het onderzoek bleek dat de man vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Het stoffelijk overschot is uit het water gehaald en voor verder onderzoek naar een mortuarium gebracht. De onderzoeksgegevens zijn overgedragen aan de politie in Gent, die een verder onderzoek instelt.

Lees ook:Dode gevonden!
Lees ook:Zwaargewonde geen slachtoffer misdrijf!
Lees ook:Man (48) Sas van Gent dood door misdrijf!
Lees ook:Dode man in auto Sas van Gent!
Lees ook:Identiteit dode Westkapelle bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>