Doorrijder na crash!

GOES – Een bestuurder is afgelopen woensdagavond na het veroorzaken van een aanrijding op de A58 bij Goes doorgereden.

Het ongeval gebeurde rond 21.00 uur. Een 35-jarige man uit Enschede reed met een personenauto over de A58 in de richting van Vlissingen. Tussen het knooppunt de Poel en de afslag Heinkenszand werd hij plotseling van achteren aangereden door een auto. De bestuurder is daarna doorgereden en parkeerde zijn auto bij de rotonde, van de afslag Heinkenszand. Ambulancepersoneel heeft de man onderzocht, maar het was niet noodzakelijk dat hij naar het ziekenhuis ging.

Burgernet

Agenten, die vanuit de richting Goes over de Nieuwe Rijksweg reden, zagen ter hoogte van ‘s Heer Arendskerke een donkere auto rijden, waarvan de koplampen niet werkten. De auto reed in de richting van Goes en had de alarmlichten aan. Omdat de agenten de melding hadden gekregen dat de bestuurder van de aangereden auto gewond was geraakt, besloten ze door te rijden naar de plaats van het ongeval. Mogelijk was de auto met de alarmlichten de veroorzaker van de aanrijding. Hierop is een burgernetbericht verspreid.

Hebt u informatie?

De veroorzaker van de aanrijding en het voertuig zijn nog niet gevonden. Heeft u informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Lees ook:Doorrijden na crash!
Lees ook:Doorrijder na aanrijding in Middelburg!
Lees ook:Aanrijding!
Lees ook:Politie pakt dronken doorrijder na ongeluk alsnog op!
Lees ook:Crash met bromfiets: auto er vandoor!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>