Politie- en belastingcontrole Tholen!

THOLEN – De politie heeft afgelopen donderdag met de belastingdienst de gehele dag gecontroleerd in en rond de stad Tholen.

Er werden door middel van de ANPR-camera bijna drieduizend voertuigen gecontroleerd. Dit leverde twintig treffers op.

Belastingdienst

Door de belastingdienst werden negen beslagen gelegd. Er werden drie voertuigen in beslag genomen en weggetakeld. Tevens werd een bedrag van 12.500 euro direct afgerekend.

Politie

Door de politie werden er bekeuringen uitgeschreven voor het niet verzekerd zijn van een auto, niet APK gekeurd en het niet dragen van de gordel. Van alle bestuurders op de controleplaats werd tevens een blaastest afgenomen. Geen van de bestuurders bleek gedronken te hebben.

ANPR-camera

Opsporingsdiensten scannen met ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) de kentekens van voorberijdende voertuigen. Deze worden vergeleken met een bestand in een computersysteem. Hierin staan mensen die worden gezocht, boetes open hebben staan of om andere reden bij de politie bekend zijn.

Lees ook:Beslagleggingen verkeerscontrole
Lees ook:Controle vrachtwagens!
Lees ook:Controle politie en Belastingdienst!
Lees ook:ANPR ingezet voor effectiever politiewerk
Lees ook:Controle politie en Belastingdienst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>