Inbrekers gearresteerd!

BURGH-HAAMSTEDE - Aan de Hogeweg in Burgh-Haamstede arresteerde de politie donderdagmiddag een 31-jarige inwoner van Vlissingen en een 34-jarige inwoner van Zierikzee. Het tweetal wordt verdacht van een inbraak.

Ruit ingeslagen

Een getuige zag rond 16:45 uur dat twee mannen zich verdacht ophielden bij een woning in een appartementencomplex aan de Hogeweg. Hij aarzelde niet en waarschuwde direct de politie. Agenten waren er snel bij en zagen dat een ruit was vernield. In een kamer waar de 34-jarige man werd aangehouden lagen koperen leidingen gereed om te worden gestolen. Zijn handlanger stond daarbij op de uitkijk. Het tweetal werd ingerekend en overgebracht naar het cellencomplex van de politie in Torentijd. Zij zijn door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.

Lees ook:Diefstal in horecabedrijf Burgh-Haamstede!
Lees ook:Overvallers gepakt!
Lees ook:Stapper aangehouden na mishandeling portier!
Lees ook:Koperdief in de boeien…
Lees ook:Brand Burgh-Haamstede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>