In gestolen auto!

HOEK – Een man is afgelopen vrijdagochtend op de Hoofdweg in Hoek  aangehouden omdat hij in een gestolen auto reed.

Rond 02.50 uur zagen agenten op de Westerscheldetunnelweg een personenauto rijden. Het bleek dat deze auto op 7 of 8 november jl. in Vlissingen was gestolen. Op de Hoofdweg werd de bestuurder gesommeerd op zijn auto aan de kant te zetten. De 33-jarige man uit Vlissingen werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De auto is in beslag genomen en voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. De bestuurder had een ongeldig verklaard rijbewijs, waar hij ook een bekeuring voor kreeg.

Lees ook:Gestolen auto’s gevonden!
Lees ook:Gestolen auto: arrestatie!
Lees ook:Poging diefstal!
Lees ook:Autodief snel gepakt!
Lees ook:Wapens leveren flinke boete op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>