Wietknippers betrapt!

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen vrijdag in Vlissingen vier verdachten betrapt tijdens het knippen van hennep in een woning in de Sandenburg. Allen zijn aangehouden en inverzekeringgesteld.

Omdat agenten vermoeden dat er in de woning een hennepkwekerij werkzaam is, gaan zij omstreeks 17.00 uur binnen een kijkje nemen. Daar treffen zij de 60-jarige bewoner aan. Op de 1ste verdieping van de woning zijn een 24-jarige man uit de gemeente Vlissingen en twee vrouwen van 29 – en 32 jaar uit Bergen op Zoom bezig met hennepknippen. Alle vier de verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en vervolgens in verzekering gesteld. De hennepkwekerij is ontmanteld. Al het kweekmateriaal en de ongeveer 50 hennepplanten zijn vernietigd.

Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Metaaldieven gepakt in Yerseke!
Lees ook:Wietknippers gepakt!
Lees ook:Bijna 2000 wietplanten geruimd!
Lees ook:Wietknippers opgepakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>