Auto’s geramd!

MIDDELBURG – De bestuurder van een Kia Rio reed afgelopen vrijdagochtend vroeg door, nadat deze eerst in de Hans Lipperheystraat in Middelburg tegen twee auto was gereden.

Het ongeval gebeurde vermoedelijk tussen 04.00 en 05.00 uur. De dader reed door zonder zich te melden. De aanrijding werd vrijdagmorgen rond 09.00 uur ontdekt. Nadat de politie was gewaarschuwd, stelden agenten een onderzoek in. Ze zagen dat de behoorlijk beschadigde auto’s door de klap ruim anderhalve meter verschoven waren.

Hebt u informatie over het ongeval of de zwarte Kia Rio?

De agenten troffen onderdelen aan van de doorgereden auto. Uit onderzoek bleek dat deze afkomstig waren van een zwarte personenauto van het merk Kia, type Rio, van het bouwjaar 2000. Hebt u informatie over het ongeval of de zwarte Kia Rio? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Lees ook:Doorrijden na crash!
Lees ook:Dode bij eenzijdig ongeval A58 – UPDATE
Lees ook:Auto’s in de brand gestoken!
Lees ook:Autospiegels vernield!
Lees ook:Grote schade na aanrijding!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Auto’s geramd!

  1. Kevin

    Absoluut een vervelende ervaring voor de getroffen mensen en asociaal van de doorrijder! Hopelijk pakken ze de dader z.s.m.. Anderhalve meter verschoven auto’s klinkt als een behoorlijke klap. Wel een degelijke wagen als hij na zo’n harde klap nog kan doorrijden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>