Schietpartij in Opsporing Verzocht!

TERNEUZEN -  Opsporing Verzocht besteedt vandaag, dinsdag 17 februari, aandacht aan het onderzoek naar de tweede schietpartij in Terneuzen. De politie zoekt nog getuigen.

Op dinsdag 16 december jl. werd een 27-jarige man uit Terneuzen door de raadkamer van Breda vrijgelaten naar aanleiding van het onderzoek naar de dood van Gideon Verhelst. De man ging meteen met het openbaar vervoer terug naar Terneuzen. Daar werd hij dinsdagavond rond 19.00 uur in de Iepenlaan opgewacht en van dichtbij neergeschoten. Het slachtoffer raakte zwaargewond en liep een dwarslaesie op. Hij zal waarschijnlijk nooit meer kunnen lopen.

Twee mannen renden na het schieten weg richting de Beukenstraat en op de Baandijk verdwenen ze uit het zicht. De politie wil graag spreken met mensen die de daders vóór het schietincident hebben gezien of ze daarna hebben zien wegrennen.

Uitzendingen

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdagavond om 20.30 uur op NPO1. Woensdagmorgen wordt om 11.40 uur de uitzending herhaald op NPO2.

Tips doorgeven

De politie heeft een opsporingsbericht over deze zaak gepubliceerd. Hebt u informatie? Bel dan naar de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld MIsdaad Anoniem: 0800-7000. Of bel het Team Criminele Inlichtingen op nummer: 079-345 8999.

Lees ook:Beelden van winkeldief in Opsporing Verzocht
Lees ook:Beroving vrouw in scootmobiel in Opsporing Verzocht
Lees ook:Moordonderzoek Erik van den Boogaart in Opsporing Verzocht!
Lees ook:In Opsporing Verzocht: Goese woningoverval!
Lees ook:Overval tankstation Scherpenisse in Opsporing Verzocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>