Wilde achtervolging!

GOES / MIDDELBURG - Agenten hebben afgelopen donderdag na een wilde achtervolging twee Britten (19 en 22 jaar oud) opgepakt. De mannen gingen er na een stopteken op de A58 ter hoogte van Goes met hoge snelheid vandoor.

Het stopteken werd gegeven omdat het voertuig bij de politie gesignaleerd stond. De bestuurder werd namelijk gezocht in verband met een ernstig geweldsdelict. De achtervolging ging met hoge snelheid via de A58 over de Deltaweg, Nieuwe Rijksweg, Sloeweg en wederom de A58. Ter hoogte van Arnemuiden verliet het voertuig de snelweg. Op de Uijterschootweg (Middelburg) gaf de bestuurder uiteindelijk gehoor aan het stopteken van de agenten. Het tweetal werd vervolgens direct aangehouden. Het voertuig is in beslaggenomen. De twee Britten zijn ingesloten.

Lees ook:Wilde achtervolging!
Lees ook:Achtervolging scooterrijder!
Lees ook:Wilde achtervolging: toch gevlucht!
Lees ook:Arrestaties na dollemansrit!
Lees ook:Snelheidsduivel moet rijbewijs inleveren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>