Fietster geslagen en geschopt!

 

MIDDELBURG – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 27-jarige vrouw uit Grijpskerke. De vrouw werd afgelopen donderdag rond 11.45 uur mishandeld op het fietspad tussen de Koninginnelaan en het Griffioenpad in.

Het slachtoffer fietste twee meisjes en een jongen tegemoet. Een van de meisjes raakte, waarschijnlijk bewust, met haar voorwiel van haar fiets het voorwiel van de vrouw. Die sprak haar daarop aan. Het meisje spuwde haar vervolgens in het gezicht en gaf haar een duw. Om te ontkomen aan haar belager gaf het slachtoffer daarop het meisje een klap in het gezicht.

Geschopt en geslagen

Ze werd vervolgens in het gezicht geslagen en weer geduwd. Het slachtoffer viel vervolgens op de grond en kreeg daar trappen en klappen op haar lichaam en tegen haar hoofd. Het andere meisje dat in de buurt stond trok vervolgens de dader weg bij de vrouw. Vervolgens wist ze aan haar belager te ontkomen.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. In het bijzonder een vrouw die op het moment van de mishandeling voorbij fietste. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Lees ook:Meisje mishandeld!
Lees ook:Bejaarden geslagen!
Lees ook:Aanrijding en mishandeling!
Lees ook:Openlijke geweldpleging!
Lees ook:Van fiets getrapt door scooterrijder!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>