Vrouw krabt agent!

VLISSINGEN – Een agent die zaterdag 11 april naar aanleiding van een melding van geluidsoverlast polshoogte ging nemen aan de Vlissingse Kasteelstraat is gekrabd en beledigd. Een 23-jarige vrouw uit Oost-Souburg is hier voor aangehouden.

Agenten kwam rond 0.10 uur aan bij een woning aan de Kasteelstraat. In de woning waren acht personen aanwezig die dronken en luidruchtig waren. De 23-jarige verdachte begon de agenten uit te schelden. In eerste instantie werd ze door de dienders genegeerd. Toen de rust was wedergekeerd gingen de agenten naar buiten. De vrouw kwam ze achterna en begon ze opnieuw te beledigen. Ze is vervolgens aangehouden. Daarbij stribbelde ze flink tegen en krabde ze een agent. Ze is afgevoerd en vastgezet.

Lees ook:Dronken Duitse slaat medewerker vakantiepark
Lees ook:Vrouw mishandeld!
Lees ook:Driftige wildplasser
Lees ook:Vrouw door het lint vanwege filmploeg EO: 2 agenten gewond!
Lees ook:Man dreigt met mes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>