Gestolen auto’s gevonden!

KAPELLE – De politie heeft afgelopen woensdag s op de Vierwegen in Kapelle een man aangehouden met een gestolen personenauto.

Agenten zagen rond 21.50 uur een personenauto over de A58 rijden. Deze bleek op zondagochtend 12 april te zijn gestolen bij een autobedrijf in ‘s Gravenpolder. De auto en de bestuurder werden bij de Vierwegen gecontroleerd. De 33-jarige bestuurder uit Middelburg werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. De man werd donderdag verhoord en kreeg te horen dat hij langer vast blijft zitten.

Tweede gestolen auto

Bij controle werd in de auto een hoop inbrekerswerktuig gevonden. Bij de diefstal bij het autobedrijf werd nog een personenauto gestolen. In de buurt van de woning van de Middelburger werd donderdagochtend vroeg deze auto ook gevonden en door een bergingsbedrijf weggetakeld. De eigenaar van de auto’s is in kennis gesteld.

Lees ook:Mogelijke inbreker gepakt!
Lees ook:Motordief gepakt!
Lees ook:Uitvoer gestolen personenauto’s
Lees ook:Gestolen auto!
Lees ook:Gestolen auto: arrestatie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>